Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid.

dat vind ik goed!
Projecten van UdK

                                       Nieuwsgierig naar ons portfolio? Bekijk hieronder een aantal projecten van UdK Techniek.

Coroos Productie B.V. – Geldermalsen

Menginstallatie / Ondersteuning projectenafdeling

In opdracht van Coroos Productie te Geldermalsen hebben wij een ontwerp geleverd van een mengskid met bordes. Op deze skid staan bestaande onderdelen die wij moesten plaatsen voor een optimaal proces. Alle bestaande onderdelen zijn schematisch uitgetekend, waarna de skid ontworpen kon worden. Deze hebben we tot in detail uitgewerkt en werktekening van gemaakt, zodat deze intern bij Coroos gemaakt kon worden. Ook het bordes hebben wij getekend en berekend.

Nadat de menginstallatie gereed was hebben wij ondersteuning geboden aan de projectenafdeling. Wij hebben verschillende optimalisatie projecten uitgewerkt waar op dat moment onvoldoende capaciteit voor was. De uitgevoerde werkzaamheden waren onder andere het uitwerken en opbouwen van een verpakkingslijn, intekenen van leidingwerk en het organiseren van werkzaamheden.

Cellro B.V. – Veenendaal

Ondersteuning engineeringsafdeling

Bij Cellro hebben wij ondersteuning verleend aan de engineeringsafdeling van de medische tak van Cellro. Hier hebben wij de product specifieke onderdelen van een laser markeer systeem ontworpen. Deze onderdelen bestaan uit verschillende product dragers, robot grippers en een vision opstelling. In dit laser markeer systeem kunnen vier verschillende families orthopedische implantaten automatisch gemarkeerd worden. Hierbij was het belangrijk om het ontwerp zodanig veelzijdig te maken dat alle 180 verschillende implantaten in het systeem te verwerken zijn.

Pneumatische schema’s
controleren en corrigeren

Een klant heeft een productielijn waarvan zij verwachtte dat de pneumatische componenten niet juist op tekening stonden. Wij zijn gevraagd om dit te controleren en aan te passen waar nodig. Door elke slang en alle componenten te volgen kwamen wij tot de conclusie dat de huidige tekeningen niet kloppen en hebben wij deze gecorrigeerd. Tijdens het corrigeren van de tekeningen hebben wij nieuwe coderingen aangebracht en advies gegeven over de veiligheid en de zwakke plekken van het systeem. Zo hebben wij beveiligingen aangebracht, waardoor de last niet beweegt na een (nood)stop of tijdens onderhoudswerkzaamheden. Verder hebben we advies gedaan ter verbetering van de lijn met betrekking tot capaciteitsvergroting.

Tallpack International – Geldermalsen

Cut’n Grip

In opdracht van Tallpack International te Geldermalsen hebben wij een ontwerp geleverd voor het prototype van de Cut’n Grip. Het prototype is gerealiseerd en getest. Na een succesvolle test en wat aanpassingen is de Cut’n Grip in productie genomen. Tijdens de productie van de machine hebben wij ondersteuning verleend aan het CE en TUV certificeren van de machine. Tot slot hebben wij ondersteuning verleend aan het certificeringsproces en het maken van de manual samen met de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E).

De Cut’n Grip zorgt voor een volledig geautomatiseerd Packaging proces en verhoogt bovendien de productie flexibiliteit.

De Cut’n Grip is een sheet dispenser en snijmachine in één geschikt voor het geautomatiseerd op lengte snijden van grote volumes Grip Sheets / papier / karton / PE / PET tot een dikte van 250gr/m², op rol. Daar waar producten gestapeld worden en van een tussenlegvel worden voorzien is de uitbreiding met deze volautomatische Sheet dispenser in het Packaging proces een logische stap. De Cut’n Grip is uitermate eenvoudig te bedienen en te integreren in de besturing van nieuw te bouwen of bestaande robot palletizers of in schuifplaat palletizers met een sheet opleg manipulator.

Bron: tallpack.nl

Benieuwd naar wat UdK Techniek voor u kan betekenen? Laat u terugbellen!

UDO & de KRUIJFF TECHNIEK
Rijnstraat 24A
4191 CL  Geldermalsen
info@udktechniek.nl