Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid.

dat vind ik goed!
Wij zijn UdK

Wij engineeren en verbeteren machines. Door onze frisse blik en 3D-CAD systeem bieden wij oplossingen op maat.

Dit is UdK

Wij engineeren en verbeteren machines. Door onze frisse blik en 3D-CAD systeem bieden wij oplossingen op maat.

Dit is UdK Techniek

UdK Techniek is een Nederlands bedrijf dat is opgericht door twee goede vrienden die door de meesten gezien worden als twee broers. UdK Techniek is ambitieus, een tikkeltje gek, maar zeker vol passie als het gaat om het contact met de klanten en het samenwerken met andere bedrijven. Wij engineeren en ontwikkelen machines voor verschillende sectoren, waarbij maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop staat.

Door de vier kernwaarden ‘vernieuwend’, ‘transparant’, ‘energiek’ en ‘samen’ is UdK Techniek het beste te omschrijven. Vernieuwing is voor ons heel belangrijk, want wie niet vernieuwd staat stil. Daarom zijn we bezig met innovatieve ideeën in de machinebouw en het (blijven) vernieuwen op ons kantoor. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Hierdoor weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn. Onze energie vloeit voort uit onze passie en gedrevenheid. Wij zijn een jong, dynamisch en energiek team dat houdt van een grapje en hard werkt. De onderlinge goede sfeer tussen onze collega’s is erg belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat op het moment dat de medewerkers het naar hun zin hebben, de rest vanzelf komt. Door een goede sfeer is het contact met de klanten prettiger, waardoor wij deze nog beter betrokken kunnen houden bij de projecten.

Ons doel: papierloos

In de techniek wordt heel veel papier gebruikt. Dit vinden wij zonde, aangezien 99 van de 100 blaadjes in het archief of de prullenbak eindigen. Wij willen laten zien dat ook in de techniek papierloos gewerkt kan worden en streven ernaar om alles digitaal te doen. Geen kladblok, geen pen en geen printer meer.

Wij zijn UdK

UdK Techniek is opgericht door twee eigenwijze studenten, Ruben Udo en Kasper de Kruijff, die direct de uitdaging van een eigen bedrijf aan wilden gaan. In de zomer van 2018 hebben zij gesprekken gevoerd om te kijken of het een idee was om een eigen bedrijf te beginnen. Al snel kwamen Ruben en Kasper erachter dat ze over veel hetzelfde dachten en elkaar versterkten. Na een halfjaar brainstormen en plannen maken, is op 1 januari 2019 Udo & de Kruijff Techniek begonnen.

Ruben Udo

Leeftijd: 25 jaar
Komt uit: Geldermalsen
Motto: Alles kan, als je het maar wil!
Bijnaam: Ufo

Kasper de Kruijff

Leeftijd: 23 jaar
Komt uit: Beesd
Motto: Problemen bestaan niet, alleen uitdagingen!
Bijnaam: Kasp

Het logo

Het logo van UdK Techniek bestaat uit onze achternamen. Het beeldmerk zijn de eerste letters van onze achternamen die door middel van snijlijnen aan elkaar verbonden zijn. Zo zijn wij verbonden door onze passie voor techniek en zo verbindt UdK ook haar klanten met techniek. De kleur blauw staat voor vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat de klant ons vertrouwt en zijn dan ook open en transparant. Het verloop van donker naar lichtblauw staat voor de frisse en innovatieve blik, waarmee wij onze klanten op een nieuwe manier betrekken.

Benieuwd naar wat UdK Techniek voor u kan betekenen? Laat u terugbellen!

UDO & de KRUIJFF TECHNIEK
Rijnstraat 24A
4191 CL  Geldermalsen
info@udktechniek.nl