Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons privacybeleid.

dat vind ik goed!
Diensten van UdK

                                  Benieuwd welke diensten wij leveren? Bekijk ze hieronder!

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Coroos UdK Techniek

Engineering

Tijdens een engineeringsproject helpen wij mee aan het ontwikkelen van jouw ideeën, op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Of het een idee is voor een machine, aanpassing van een machine of een apparaat, wij kunnen helpen. Wij zetten jouw idee om in realiteit, waarbij we je volledig up-to-date en betrokken houden bij het proces. We denken mee, zodat het idee het beste tot uiting komt.

Heb je een ontwerp, maar moeten hier berekeningen van gemaakt worden? Dan kunnen wij dit voor jou doen. Dit kan zowel handmatig als met FEM (Eindige Elementen Methode). De berekening(en) krijg je in een rapport opgestuurd.

Sta je voor een engineeringsuitdaging? Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Automatisering

Automatisering is een vorm van mechaniseren waarbij computers machines aansturen. Hierdoor kan handmatig werk verminderd worden en op de langere termijn ook de kosten. Wij kunnen helpen jouw automatiseringswens om te zetten in realiteit. Samen kijken we naar wat de beste oplossing is voor het automatiseren van jouw probleem. Wij zullen geheel zorg dragen voor het uitwerken van de oplossing terwijl we je volledig up-to-date en betrokken houden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen automatiseren? Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Machinebouw

Je wilt je productielijn of machinepark uitrusten met een extra (standalone) machine, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een fysieke machine of alleen een ontwerp, wij kunnen het maken. Wij ontwerpen machines in het 3D-pakket Autodesk® Inventor®, waardoor een goed beeld van de machine ontstaat. Ook kunnen wij zorgen voor een CE-certificering van de machine.

Wil je meer weten over machinebouw of wil je weten of wij wat voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Ondersteuning

De zaken gaan goed en de engineeringafdelingen, tekenkamers en werkvoorbereiders lopen over in het werk. Dan bieden wij uitkomst. Door ervaring met Inventor®, Autocad® en Solidworks® zijn wij bijna overal inzetbaar.

Onze ondersteuning is op meerdere manieren te gebruiken. De ondersteuning kan zowel intern als extern, voor een bepaalde periode of op projectbasis, als engineer, tekenaar of werkvoorbereider en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat je wordt ondersteund op een manier die bij jou past en het meest effectief is. Door hier samen met je over te sparren, zorgen we samen voor de ondersteuning die je nodig hebt.

Loop je vast met een project of heb je niet voldoende capaciteit voor een (aankomend) project? Neem contact met ons op of laat je terugbellen.

Benieuwd naar wat UdK Techniek voor u kan betekenen? Laat u terugbellen!

UDO & de KRUIJFF TECHNIEK
Rijnstraat 24A
4191 CL  Geldermalsen
info@udktechniek.nl